Name | 項目名稱          

Baolong real estate office headquarters|寶龍地產辦公總部                          

Area | 項目面積                                

8500    

Location | 項目地點                          

ShangHai,China 國上海                 

Client | 項目業主                              

Baolong real estate|寶龍地產辦公總部         

 

The composition of lines and points forms the form of a sense of future above the top surface, and strives to enhance the space value by emphasizing the sense of form, so as to personally feel the enterprise temperament embodied in the project.

 

 

In the stereoscopic effect created by lighting, the space presents rich and regular lines.

 

 

Through order combination, a variety of modular groups are formed to enhance the sense of experience from public space, semi public space to private space.

 

 

Different working environment, bring a sense of excitement to workers, explore more unknown possibilities in life and work.